4.5.2015

Voitokkaan viikon yhteenveto

Kauheasti ei ole kerennyt ja pystynyt pelailemaan viime viikon aikana, koska heittokädestä oli kahdessa sormessa pienimuotoinen tulehdus, mutta loppuviikosta tulehdus saatiin taltutettua ja peli toimimaan.

Toissaviikonloppuna kävin kokeilemassa heittämistä Tuusulassa ja sen verran kipeetä teki sormille, että ekan heiton jälkee peukalon haava repesi ja alkoi vuotamaan verta. Sen lisäksi oli törkeän kova tuuli, niin pelaaminen oli etupäässä hampaat irvessä neppailua ilman kummempaa tulosta.

Torstaina päätin lähteä viikkokisoihin kokeilemaan jo suht hyvin parantunutta heittokättä ja sillon sormet eivät enää vaivanneet. Lähdin kolmosväylältä liikkeelle ja samaan pooliin sattui paikallinen meikäläistä huomattavasti kokeneempi heittäjä Ville Rosenqvist. Heti ekalla väylällä iski omiin silmiin hänen todella rennon näköinen puttaamistyyli. Käytännössä mies meni markkerin taakse, katsoi muutaman sekunnin koria ja heitti sisään. Hyvin simppeliä. Ajattelin kokeilla samaa ja jotenkin kummasti alkoi putit osua koriin pidemmältäkin matkalta. Tässä kohtaa iski sellainen Heureka-ilmiö! Oma puttini on laahannut jo pidemmän aikaa ja syy siihen oli aika selkeä: yliajattelu/keskittyminen, jäykkyys ja itseluottamuksen puute. Nyt vaan menin pää aikalailla tyhjänä markkerin taakse, katse tähtäyspisteeseen, muutama sekunti tatsin hakua ja heitto. Homma toimi kuin rasvattu. Tuntui että kaikki uppoaa ja kierrostulos kertoi samaa. Pelasin vuoden parhaan kierroksen tulokseen -7 (9 pirkkoa, kaksi bogia). Samalla sivusin omaa rataennätystä. Tämän lisäksi en ole päässyt vajaaseen kahteen vuoteen Hyvinkäällä pakkaselle. Nyt on sekin apina pudotettu selästä.
Tämä ei kuitenkaan vielä riittänyt voittoon, vaan pelasin Rosenqvistin kanssa tasurin. Mentiin sudareille ekalle väylälle ja voitin par:lla. Ensimmäinen viikkokisavoitto kahteen vuoteen! Käteen 13€ voittorahoja, jotka sijoitin osittain Willan "kulmiksessa" kahteen pullaan. Ei hassumpi päivä.

Eilen tuli käytyä Järvenpään radalla heittämässä höntsää puolitoista kierrosta. Kierros tuli heitettyä pariin ja aina ei pystynyt oikein keskittymään heittoon, koska tiipaikoilla oli isoja lätäköitä ja muutenkin nurmi oli todella märkää.

Reilukerho väylällä kolme. Resistor valotolpan kautta keskelle OB aluetta. 

Pelaaminen ei siis ollut mikään nautinto. Kolmosväylällä joutui vähän taiteilemaan, jotta sai haettua kiekon lätäköstä. Onneksi on lapsuudessa tullut Super Marioa enemmän tai vähemmän pelattua, joten tuollainen tasohyppely oli kevyttä kauraa meikäkarpaasille. Kiekko pelastui ja sukat pysyi kuivana.

Toivottavasti viikkokisamenestys jatkuu tälläkin viikolla, kun sadetta on säätiedoitusten mukaan tulossa. 

Ei kommentteja: