5.8.2015

Paluu arkeen

Kesäloma meni minullakin sateisissa tunnelmissa pääosin ja neljän viikon aikana ei paljon pelattu. Nyt töihin palattua säät on ku morsian, joten kiekot esiin ja reenaamaan. Jälleen on kisaa kohta tulossa.

Nyt kun tosiaan tuo sää on alkanut pikkuhiljaa lämmetä, niin itsekin olen alkanut lämmetä radalle lähtemisen suhteen. Muutamia kierroksia tullut paukutettua Hyvinkään rataa ja aika nollatulosta on tullut. Ei parasta tasoa, mutta ei huonoakaan. Oma peli tuntuu hyvältä ja varsinkin puttitekniikka ja rutiinit on hieman vähän kuin huomaamatta muuttuneet spinniputtiin. Tuntuu että suurin osa puteista osuu paremmin korin ketjuihin, mutta sen sijaan kori tuntuu sylkevän kiekkoja ulos myös enemmän. Liekö johtuu puttinopeudesta vaiko putterista?

Pieniä muutoksia olen bägiin tehnyt kun olen oppinut oikeasti heittämään forea. Vielä metsäpilleillä avaaminen kovaa on hazardia, kun tarkkuus ei ole vielä rystyn veroinen, mutta nyt kun nostin myynnissä olleen 150g MVP Motionin forekiekoksi, niin saan ainakin suoria ja ihan mukavan mittaisia foreja aikaan. Toinen luottoforekiekko lyhyemmillä matkoilla on Fireball; asteen vähemmän vakaa mitä Motion, mutta täysipainoinen. Kolmas mitä nyt olen koittanut vähä sisäänajaa forelle on Tesla. Neppiforeissa ja hankalissa paikoissa Fission Volt ajaa hyvin hommansa, koska pitää kulmansa maahan asti loistavasti. Lähtee haara-asennosta ilman vauhtiakin aika napakasti keveyden takia.

Treeniä on tullut hyvin alle ja parin viikon päästä olisi sitten edessä yksi itselle tärkeimmistä kisoista, nimittäin DGH seuranmestaruuskisat. Viime vuonna olin sijalla 17/38 ja tänävuonna jos sitä viidentoista parhaan joukkoon koittaisi itsensä hivuttaa. Tosin jos samanlaisia floppikierroksia sattuu tielle kun Heinäpaalikisoissa, niin sitten ei kyllä ole toivoakaan. Jos kuitenkin nollalinja pysyy ja kaksi ekaa kierrosta menisi pakkaselle, niin sitten homma on ihan toinen. Treeniä kuitenkin haetaan alle jos vain kelit pysyy lämpiminä ja sadettomina.

Ei kommentteja: