21.8.2015

Seuranmestaruuskisojen ennakko

Pari viikkoa tässä on oltu blogin puolesta hiljaa, mutta pelillisesti on tapahtunut kaikenlaista. On tullut pelailtua viikkokisoja, käytyä SM-kisoja katselemassa, kokeiltu uusia kiekkoja ja kirjoiteltua tuotetestejä kaikessa hiljaisuudessa jemmaan. Lauantaina kuitenkin on jälleen kisaa edessä, kun pelataan DGH seuranmestaruudesta.

Kahtena viime viikkona olen nyt käynyt vetämässä Hyvinkäällä viikkokisoja sekä yhden bagtag challengen läpi ja hyvillä tuloksilla ollaan pysytty. Alkaa näköjään pikkuhiljaa koneisto lämmetä taas syksyn tullen. Bag tag on vaihtunut viikossa reilu 360 numeroisesta läpyskästä puolet pienempään. Viikkokisoissa olen paukuttanut -4, -2 ja eilen par tuloksia. Eli pientä hyytymistä viikko toisensa perään, mutta eilen pelasin sen verran väsyneenä ettei täyttä panosta saanut omaan peliin.

DGH seuranmestaruuskisat tulee olemaan rankka urakka, koska pelataan kolme rataa päivässä. Ensin pelaillaan Hyvinkään vanha rata, perään uusi ja siitä vielä Jokelan eränkävijöiden majan pop up radalla. Jos pelillisesti kaikki menisi putkeen, niin tänävuonna pitäisi vihdoin oma nimi löytyä top10 joukosta ehdottomasti. Viime vuosina olen aina jollain kierroksella flopannut täyin ja tänäkin vuonna varsinkin toisella kierroksella floppaamisen mahdollisuus on ellei pää pysy kylmänä ja varsinkin avaukset tarkkoina.

Valmistautuminen menee työvuorojen vuoksi lähinnä torstain viikkokisoihin. Sen verran olen oppinut, että päivää ennen kisoja en turhaan lähde rasittamaan kroppaa. Varsinkin kun seuraavana päivänä joutuu pelaamaan kolme kierrosta. Säätiedoitus näyttää loppuviikolle pelkkää arskaa, joten sitä suuremmalla syyllä kroppa on kovilla.

Huomista odotellessa.

Ei kommentteja: