8.9.2015

Kenttädraivia ja bägipäivittelyä

Pariin viime viikkoon mahtuu ainoastaan vaivaiset yhdet viikkokisat sekä sitäkin tärkeämmät kenttätreenit

Toissa torstaina oli tuntua jälleen viikkokisoissa. Tällä kertaa tulin melkein suoraan töistä radalle, joten väsy oli melko kova, mutta piti se lähteä kokeilemaan silti. Nopeasti tuli selväksi, että peli ei ollut helppoa. Pelkkää paria ja läjä bogeja. Yksi pirkko koko kierroksella ja lopputulos +6. Tämä meni kyllä täysin väsymyksen piikkiin. Puolessavälissä putatessa tuntui, että aivot oli ihan hapoilla eikä keskittymisestä tullut yhtään mitään. Noh ne oli sellaiset kisat ja seuraavalla kerralla toivottavasti paremmalla potkulla.

Viikko sitten sunnunutaina tuli käytyä heittämässä hiekkakentällä treeniä putteri & midarilinjastolla, koska on ollut pidemmän aikaa sellainen olo, että nyt alkaa olla osa kiekoista sen verran kuluneita, että vaihtoa on tulossa. Ensimmäisenä heitin puttereista Proxyä ja luottoputteri Envyä, jotka oli kyllä melko identtiset lennoltaan. Perään tinttasin uuden Envyn ja ero oli melkoinen. Tuntui kun olisi äärimmäisen jyrän midarin heittäny. Toinen kohtapuoliin myös uusiksi menevä kiekko on Vector. Kiekko on äärimmäisen suora ja alkaa vastaamaan melkein jo Aliasta. Jotan ylivakaata kuitenkin pitäisi bägiin saada ja nyt tällä hetkellä hommaa jaa Tensor. Kuitenkin toinen Vector tulee olemaan seuraava hankinta.

Myös foreheittoja draivereilla tuli treenailtua ja todettua, että en tee mitään kevyellä MVP Motionilla. Saan identtisiä heittoja Fission Photonilla. Turha kantaa foreheitoille pyhitettyä kiekkoa bägissä, kun pääsen samaan lopputulokseen bägin muilla kiekoilla. Myös kauan luottokiekkona toiminut Tesla poistuu bägistä vähän toimettomana, koska useammin tulee Photon kaivettua kuin Tesla.

Eli lyhyesti bägi näyttää tulevaisuudessa tältä:

Putterit
MVP Soft Atom x2

Heittoputterit
Axiom Envy - vanhin hakattu kippaava Envy
Axiom Soft Envy - Suoraksi hakattu batman Envy
Axiom Soft Envy - Uusi, ylivakaa heittoputteri.

Midarit
Axiom Theory - Helposti kippaava midari
MVP Tangent - Hyvä hysseflippimidari tai pitkiin hysseihin.
Axiom Alias - Suorin midari metsäpilleihin
MVP Vector - Yleismidari lähes kaikkeen.
MVP Tensor - Jyrä midari.

Väylädraiverit

Axiom Inspire - Alivakain draiveri bägissä (155g). Tällä lähtee nätit ässät myös forella
MVP Volt - Plasma Volt yleisdraiveihin
MVP Fission Volt - Voltti paikaltaan draivaamiseen ja suoriin foreihin.
MVP Shock - Ylivakaa väylädraiveri vastatuuleen ja suoriin draiveihin.

Pituusdraiverit
Axiom Fireball - Axiomin versio Discmanian PD:stä. Suoriin draiveihin varmalla feidillä.
MVP Motion - Bägin ylivakain draiveri. Vastatuuleen, skippeihin.
MVP Wave - Ääryyspituusdraiveri. Alivakaa hysseflippikone tuulettomalle säälle.
MVP Photon - MVP:n vastine Destroyerille. Täydellinen yleisdraiveri, toimii myös pituudessa.
MVP Fission Photon - Pitkät foret, paikaltaan draivit, Pitkät ässätNyt on viikko ilman yhtäkään heittoa, koska vettä on jälleen syksyn kunniaksi tullut enemmän tai vähemmän taivaalta ja kiireitä on ollut siellä sun täällä. Ensi viikonloppuna Raasepori kutsuu fribaohjaajakoulutukseen ja siitä sitten enemmän kun koulutuksen on koluttu.

Ei kommentteja: