16.10.2015

Ruska open - jälkilöylyt

Viime viikonloppuna pelattiin meikäläisen kauden viimeinen PDGA:n alainen kilpailu Ruska Open Hyvinkäällä.

Tällä kertaa en lähtenyt odottamaan mitään suurempia tuloksia, koska olin treenannut melko huonosti. Ekalle kierrokselle sain onneksi hyviä pelaajia avoimesta sarjasta samaan pooliin kirittäjiksi. Kisalayout oli sama mikä normaali, mutta kahdella lisäväylällä höystettynä.Ekalle kierrokselle lähdettiin liikkelle ekalta lisäväylältä. Tästä otin heti huonolla avauksella sekä huonolla jatkolla bogin. Tosin sen sain nopeasti korjattua jo kahdella seuraavalla väylällä pirkoilla. Kiinteällä 15 väylällä olin jo puttaamassa paria sisään, mutta pieni ajatuskatko ja huolimattomuus kostautui putissa ja tuplabogi korttiin. Taas sai tämän korjattua seuraavalla väylällä ja nollille takaisin. Takaysi mentiin loppuun par tunnelmissa.

Etuysi lähti heti pirkolla liikenteeseen ja sain yllättäen myös nelosen pelattua pariin hyvällä pitkällä putilla. Loppukierroksella vielä pari pirkkoa ja yksi bogi. Lopputulos -3 ja olin ihan tyytyävinen tuohon tulokseen. Ongelmia tuottivat lähinnä huonot kauas jääneet avaukset. Pirkkoja oli tarjolla lähes jokaisella väylällä, mutta suurin osa pirkkoputeista meinasi jäädä kympin viivoille. Mahdottomia pirkot eivät olisi olleet, mutta sen verran vaikeita kuitenkin, että niitä nyt ei juurikaan tullut.

1.kierros
2.kierros

Toinen kierros lähti väylältä 13. Samassa poolissa sain pelata vuoden ekaa kertaa taistelutoveri Teemu Mutikaisen kanssa. Teemun kanssa saatiinkin hyvät väännöt aikaan kierroksella. Aloitin tasaisella par pelaamisella ja ensimmäinen pirkko napsahti tokalta lisäväylältä. 15.väylältä takaisin nolliin ja kahdelta seuraavalta pirkot. Tässä vaiheessa peli näytti todella lupaavalta. Sitten tapahtui se pahin: hyvänolontunne ja siitä seurannut huolimattomuus ja keskittymättömyys. Ekalla väylällä aloin miettiä liikaa ja tiesin heti kiekon kädestä irrottua, että nyt ei hyvin käy. Oikeanpuolen metsäänhän se kiekko livahti ja bogi korttiin. Kolmoselta sain otettua pirkon, mutta kaksi bogia putkeen alkoi rikkomaan kierrosta. Lopulta jouduin jo hyvästä -2 tuloksesta plussalle. Toisiksi viimeisellä väylällä sain taisteltua vielä pirkon, mutta viimeisen väylän tulos jäi bogiin ja näin tuli jäätyä plussalle yhden heiton.

Alkukierros meni hyvässä flowssa, mutta tosiaan aloin huolimattomaksi enkä saanut enää takaiskujen jälkeen peliäni takaisin kasaan. Tällä kertaa homma kaatui niinkin pieneen asiaan kohdallani.Kokonaisuudessaan vuoden vikoista kisoista jäi ihan ok fiilis. Jaettu 19/46 sija näillä treenikerroilla ja kotikisoissa oli ihan kelpo suoritus. Top kymppiin olisi voinut vähän paremmalla keskittymisellä ja treenimäärällä yltää helposti, kun viikkokisoissakin on paukutettu tämän kesän aikana hyvästi pakkaselle. Nyt ei vaan onnistunut. Ratingkeja katsellessa ensimmäinen kierros meni hyvin yli oma lukeman ja toinen jäi 10 pistettä alle. Eli pientä nostetta luultavasti tulossa.

Vielä olisi reilun viikon päästä viimeiset kisat tälle vuodelle ja sitä ennen koitan kuitenkin päästä vähän pelailemaan. Viikonloppuna tarkoitus olisi Tuusulassa ja Nastolassa käydä pyörähtämässä ja ehkä kirjoitella vähän tuotetestejä, joita mulla on parikin jemmassa aloitettuna. Uusia testattavia lättyjä lähti tänään tilaukseen yksi kappale, kun MVP:n Proton Photon saapui kauppoihin. Tarkoitus olisi tehdä triplavertailu, koska kohta omistan kaikki kolme eri Photonia. Saadaan vanhoista testeistä entistä kattavampi.

Ei kommentteja: