25.11.2015

Tuotetesti: MVP Wave

MVP:n toinen pitkänmatkan draiveri Wave tuli markkinoille samana päivänä kuin Neutron Photon. Alivakaaksi pituusdraiveriksi tituleerattu Wave pääsi kunnon testiin niin pituusheitossa kuin radallakin.Kädessä
Kädessä Wave tuntuu jotenkuten identtiseltä Photonin kanssa eikä kiekon siivessäkään huimia eroja ole. Silmällä eron näkee, mutta kädessä se ei tunnu.Lennossa
Omissa käsissä Wave on kuin pidemmälle lentävä Inertia. Täysiä heitettynä kiekko kippaa helposti rolleriksi jos sen flättinä heittää, mutta kun kiekon kulman saa säädettyä oikein, on Wave mitä mainoin hysseflippikiekko. Pituusheittoon pienellä tuulella Wave on mielestäni paras draiveri fission Photonin kanssa mitä MVP:n mallistosta löytyy. Kyseisellä kiekolla olen rikkonut omat pituusennätykseni ja Inertiaan verrattuna pituutta on tullut lisää jopa 10m. 

Jos omia heittoja vertaa allaolevaan taulukkoon, niin 110-120m heitot tekevät jo tuon isoimman kaarron. Käytänkin kiekkoa omassa bägissä pitkiin paljon kääntäviin hysseflippeihin sekä pituusdraivaamiseen yhdessä Fission Photonin kanssa.

Lentoluvuiksi kiekolle antaisin itse samat luvut mitä ATDG: 12/5/-3/1. Toki täytyy muistaa, että nuo luvut käyvät toteen yli 100m heitoissa. On sen verran nopeasta kiekosta kyse, että välttämättä heikompikätiset eivät saa tätä kiekkoa niin helposti flippaamaan niinkuin itse saan.

MVP pituusdraivereiden taulukko

Yhteenveto
Tämä kiekko on huikea! Siinä on hyvä liito sekä tarpeeksi alivakaa, jotta pitkät hysseflipit lähtevät kovaa ja kauas. Jos tykkäät heittää pituutta hyzerflipillä, niin kokeile ehdottomasti! Tätä kiekkoa voi suositella muos vähemmän voimaa omaaville ensimmäiseksi nopeaksi pituusdraiveriksi Orbitalin kanssa. Itse olen rikkonut muutamaan kertaan omat pituusenkkani tällä kiekolla.

Ei kommentteja: