26.2.2016

Kisakalenterin kasailua

Kauteen valmistautuminen pelailun osalta on vielä melko heikkoa, mutta kisakalenteriin on tullut laitettua jo ekat merkinnät.

Vuoden ekat omat kisailmoittautumiset ovat jo käynnissä ja paikat kisoissa näyttää olevan taas nopeuskilpailua. Orimattilan Helaheitoissa jäin jonoon ja samoin kävin Hyvinkään Startti 2016 AM kisoissa. Onneksi suuren suosion takia Hyvinkään kisoihin tuplattiin kiintiöt ja sillä pääsin sisään. Eli luultavasti Hyvinkäällä pelaan ensimmäiset vuoden kisat Huhtikuun alussa. Sen sijaan epäselvää on vielä mitkä kisat ovat ensimmäiset.

Hyvinkäällä pelataan myös Startti 2016 PRO -kisa uudella radalla samana viikonloppuna. Kyseiseen kisaan on tällä hetkellä vielä ratingraja, joka lähtee 3.3. Tällöin olisi tarkoitus koittaa päästä mukaan myös näihin karkeloihin. Eli saisi samalle viikonlopulle kaksi hyvää kotikisaa alle. 

Helaheitot luultavasti joudun skippaamaan, vaikka korkealla jonossa olenkin. Pitää katsella jos toukokuulle saisi toisen kisan lähialueelta. Prodigy Tour - Keravan osakilpailu osuu hyvin toukokuulle, joten sekin voisi olla vaihtoehto. Myös Mäntsälän Sepän Heitto 2016 voisi olla mielenkiintoinen kisa, koska Mäntsälässä en ole ennen pelannut. Kesäkuulle Orimattilaan on tulossa Prodigyn tourin osakilpailu johon voisi koittaa sisään.

Seuran omien kisojen päivämääriä en ole vielä löytänyt mitään eikä niitä vissiin ole julkaistukaan, joten ne on vielä mysteerejä. Samoin loppuvuoden kisat, mutta niitä kerkeää katselemaan sitten myöhemmin.

Loppukevennyksenä: Loin blogin jatkeeksi nyt Instagramtilin joka on pyhitetty ainoastaan frisbeegolfille. Eli jos kiinnostaa katsella kuvia enemänkin meikäläisen matkoilta ja kierroksilta, niin eikun seuraamaan vaan. Suora linkki Instagramiin on ilmestynyt vasempaan laitaan. Jos linkki ei suoraan näy (esim. mobiililukijoille), niin nimimerkkihän on discgolf_ville.


Ei kommentteja: