20.3.2016

In the bag 2016 1/2

Kausi 2016 on alussa ja tottakai pitäähän sitä nyt taas bägin sisusta vilauttaa koko lukijakunnalle. Jälleen mennään samaan vanhaan tapaan, eli ekassa jutussa käydään läpi putterit sekä midarit. Toisessa pätkässä käsitellään draiverit sekä muu kalusto.

Putterit
2x MVP Soft Atom
2x Axiom Soft Envy
1x Axiom Envy


Puttaamiseen Soft Atomit.

Puttiputterina jatkaa viime vuonna hyväksi havaitut Soft Atomit. Jos haluaa pelata pelkällä MVP:n lätyillä, niin atomit ovat melken ainoa järkevä putterivalinta (paitsi uudet electron Ionit, jos tykkää pyöreästä rimmistä). Jos itse saisin vähän viilata puttereita millä puttaan, niin ottaisin pykälän ylivakaamman putterin (tyyliä prodigy pa2 tai pa1). Toisaalta suora putteri on auttanut itseäni pitkissä puteissa sekä ylämäkiputeissa. Mutta näillä mennään toistaiseksi.


Heittoputterit ovat samat kuin viime vuoden lopussakin, eli Envyillä mennään. Proxy putosi viime kaudella pois jossain välissä, kun vanhat Envyt ovat hakkautuneet suoriksi ja vastasivat Proxyä lennoltaan. Yksi uusi Envy saattaa tulla bägiin kauden aikana, kun ylivakain putteri alkaa olla sen verran hakattu, että uusi kiekko alkaa olla kohta paikallaan. Alivakaata heittoputteria halajaisin MVP:ltä tai Axiomilta ja sellainen on tulossa MVP Circuit 2016 pakettiin. Tosin kyseessä on MVP:n versio, eli kiekko tulee omaamaan pyöreän rimmin, joka tuskin tulee istumaan käteeni. Atomia olisi helppo kuluttaa alivakaaksi, mutta kyseinen kiekko hajoaa heittokäytössä käsiin samantien.


Midarit
1x Axiom Theory
1x MVP Plasma "Circuit 2015" Tangent
2x MVP Eclipse Proton Vector
1x MVP Neutron Tensor


Midarilinjasto jatkaa myös hyvää viimevuoden mallia. Theorystä on tullu luotto flipperikiekko pitkiin palautumattomiin hysseflippeihin. Tangent nousi monien eipäsjuupas pohdiskelun jälkeen bägiin. Kiekkoa kun on nyt vähän kulutellut, niin kiekko on loistava hysseflippi/suora midari. Vuosia sitten omistin theoryn mutta tuolloin keikko ei vakuuttanut meikäläisää. Nyt uusi Plasma versio on tuonut sopivan alivakauden kiekkoon.

Yleisdraivereina jatkavat Vectorit. Vectorit vastaavat lennoltaan ja tuntumaltaan jonkin verran Rocia, joten moni Innovan Rocilla heittävä varmasti ymmärtää miksi kiekolla heitän. Pinkin Vectorin olen hakannut viime vuonna suoraksi ja pienessä tuulessa kyseinen lätty lähteekin jo vähän flippaamaan. Kun kuluminen jatkuu, niin voi olla että Tangent putoaa pois kokonaan bägistä ja jatkan kolmella Vectorilla. Sininen Vector sen sijaan on vielä suht uusi, joten se on vielä vakaa ja pitkäikäinen. Ylivakaan midarin paikkaa bägissä ajaa Tensor, joka on käytännössä vain huonompiliitoinen Vector. Tensor toivottavasti tulee loppukesästä putoamaan pois bägistä, kun Circuit 2016 tuo mukanaan uuden MVP:n ylivakaan midarin. Toivon mukaan kyseessä olisi Gatorin tai Dronen kaltainen jyrä.

Ei kommentteja: