6.4.2016

DGH kauden aloituskilpailut

Viikonloppuna aloitin ulko/kesäkauteni vähän vähemmän tärkeillä kisoilla Hyvinkäällä. Kisassa pelattiin molemmat Hyvinkään radat.

Nummenmäki
Hyvinkään uudella radalla Nummenmäessä aloitimme kisat ja rata oli kokonaisuudessaan yllättävän hyvässä kunnossa. Lunta radalta löytyy, mutta se on tampattu niin hyvin ettei kiekko ainakaan lumeen katoa. Korialueet ovat vielä jäässä, joten puttaaminen voi tuottaa jaloissa pito- ja ohiputatessa/lähestyessä liukuongelmaa.

Itse kierroksen otin puhtaasti treenin ja viikonloppua ajatellen pelikirjan tekoa ajatellen. Pelikirjan sainkin tehtyä ja itse kierros oli vähän heikko +13. Toisaalta se oli myös vuoden eka täysi kierros pihalla. Ongelmia tuotti lähinnä kovat tarkat avaukset, jotka ovat elinehto hyvään tulokseen kyseisellä radalla. Vanhalla radalla Sahanmäessä melkein joka väylän voi pelata pariin huonosta avauksesta huolimatta, mutta Nummenmäessä tämä ei päde. Rata rankaisee todella huolella ja sen sain huomata muutamia kertoja. Vain yksi quadbogi tuli korttiin. Eli parannettavaa jäi. Sijoitus 21/36 ekan kierroksen jälkeen.


Sahamäki
Sahanmäkeen lähdin sitten oikeasti pelaamaan ja katsomaan omaa tasoa. Peruspeli toimii tällä hetkellä loistavasti, mutta noin 20-30m lähestymiset jää kokoajan lyhyiksi. Eli voimaa pitää saada. Muutamia hyviä hyppyputteja upottelin, eli puttaamisen kanssa ei suurempaa ongelmaa ole kunhan ei putin aikana mieti ylimääräistä ja pitää homman simppelinä. Sahanmäen pelasin tulokseen +1. Kolme bogia, kaksi pirkkoa, loput tappavan tylsää helppoa par peliä. Tosin Sahanmäessä kun jokainen väylä on pirkotettavissa, niin avauksen onnistumiset korostuvat tällä radalla. Eli niihin on vielä panostettava. Lopputuloksissa olin jaetulla 15.sijalla.

Loppuun otettiin vielä CTP kisa ykkösväylällä ja heitin ensimmäisten joukossa. Alkuun oma avaus näytti menevän pitkäksi, mutta kiekko parkkeerasi reiluun metriin korista. Homma meni jännäksi, kun viereen parkkeerasi toinen keikko ja kolmaskin pyörähti jo lähempänä, mutta lopulta jäi hitusen pidemmäksi. Muutaman sentin erolla CTP kisa meni omiin nimiin ja palkinnoksi kiekko.Keskivertoa tiukempi CTP kisa.


Voittokiekoksi valitsin Tali open 2012 Buzzzin.
Hyvillä mielin lähden kyllä viikonlopun taistoihin. Kärkeen tuskin on edes sunnuntaina saumoja, mutta peruspelillä voin sijoittua ihan hyvin. Torstaina pelaillaan vuoden ekat viikkarit ja siellä pääsee vielä kerran treenaamaan ennen tositoimia.

Ei kommentteja: