29.4.2016

Viikkokuulumisia

Nyt on ollut vähän hiljaisempaa frisbeegolfin osalta, mutta viikkareissa on tullut käytyä ja kohtahan tuo Helaheitotkin ovat ovella.

Viikkokisathan alkoivat Hyvinkäällä nelisen viikkoa sitten joista olen kolmeen päässyt messiin. Hälyyttävän mukavaa on ollut todeta viime viikolla, että viikkokisat Hyvinkäällä tulivat täyteen (76-pelaajaa).

Ennen kuin mennään viikkokisoihin, puhutaan vähän parin viikon takaisesta reissusta Nastolaan. Oman kaveriporukan oma kisakausi päräytettiin kanssa käyntiin Nastolan Pajulahden radalla. Kyseinen rata on (jälleen kerran) revitty osin palasiksi ja kaikkia väyliä ei päästy pelaamaan jo siitäkin syystä. Toinen syy oli, että kaikki korit eivät jostain syystä olleet paikoillaan. Noh eniveis mukava oli pelailla ja hyvä puttivire jatkui myös siellä. Lähestymiset olivat jälleen vähän kuraa ja tästä syystä pirkotin hyvän putin takia väyliä. Jos muuten haluaa hyvän ja helpon Eaglen heittää, niin menkääpä Pajulahteen. Harvoin sitä törmää suoriin esteettömiin 80m eagleväyliin...

Sitten viikkokisoihin. Kauden ekat viikkokisat meni tulokseen -2 ja viimeviikkoiset -1. Eli hyvin on viikkaritkin lähteneet käyntiin. Vähän on sellainen olo vielä ollut omassa pelissä, että en saa täyttä potentiaalia irti itsestäni. Jokainen kierros on ollut vähän vuoristorataa ja tasainen varma suoritus on ollut aika vähäistä. Tosin useinhan se mulla on alku kaudesta vähän näin mennytkin. Jos vaan kerkeisi pelaamaan enemmän, niin homma varmasti tasoittuisi. Pitkät työmatkat, auringonvalo sekä kylmä ja huono sää ei ole kauheasti rohkaissut mua yhtä kertaa viikossa enempää radalle. Katsoo jos sitä yrittäisi ottaa itseään niskasta kiinni kunhan ilmat lämpenee. Eilisissä viikkareissa menikin sitten vähän heikommin. Ei vaan meinannut hommasta tulla mitään ja avaukset olivat huolimattomia. Lisäksi kori sylki aika monta puttia ulos, mutta näitä kierroksia välillä tulee. Tulos +6 ja tästä parin viikon päästä parantelemaan.

Viime viikon tiistaina tuli myös aloitettua tämän vuoden ohjaushommat kun Hyvinääkn opettajat alkavat opettaa peruskoulussa nuorille frisbeegolfia ja he tarvitsivat opetusta tekniikkaan. Itse opetin pelkkää forea, koska olenhan tunnettu hyvästä forestani...tai sitten en. Toisaalta oli kyllä virkistävää joutua selittämään foren tekniikka pala kerrallaan ja samalla itse palata asian pariin. Huomasin omassa tekniikassa muutamia virheitä ja siinä pystyi samalla tarttumaan omiin epäkohtiin. Eli ei mennyt hukkaan sekään.

Bägiin tuli alkukuusta pieni muutos: otin testiin yhden kovan Atom-putterin pehmeän rinnalle. Ihan kivalta tuntunut varsinkin kun ollut vähän lämpimämpi keli. Kylmällä muovi tuntuu omiin käsiin liian jäykältä ja liukkaalta. Helteillä kiekko voi olla parhaimmillaan, kun pehmepä putteri alkaa olla jo liian pehmeä.  Tatsi muuten kiekkoon on identtinen soft-version kanssa.

Vajaa viikko Helaheittoihin, joten valmistautuminen alkakoon.

Ei kommentteja: