17.6.2016

Muutoksen tuulia

Pelaamisen saralla on viimeaikoina ollut vähän hiljaisempaa, mutta silti frisbeegolfin kanssa olen ollut tekemisissä yllättävänkin paljon viime päivinä.

Työn puolesta olen saanut viimepäivinä lasten leireillä puttailla sekä opettaa puttaamista uusille tuleville maailmanmestareille. Muuten pelaaminen on jäänyt aika laihaksi. En ole käynyt Kangasniemen radan jälkeen yhtään kierrosta heittämättä liian kuuman ilman takia tai sitten olen vain ollut niin väsynyt. Viikonloppuna edessä olisi Nummelassa kisat, mutta lähden kisaan hyvillä fiiliksillä huonosta treenistä huolimatta. Rata on kuitenkin suhteellisen tuttu.

Pientä puttikisaa lasten leirillä


Tulevaisuudessa kuitenkin pelaamattomuuteen on tulossa muutos. Tällä viikolla olen solminut Frisbeepointin kanssa tuotetesteistä yhteistyösopimuksen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että seuraavan 15 viikon ajan blogiin putkahtelee tuotetestejä eri merkkisten kiekkojen tuotearvosteluja. Itse olen diilistä enemmän kuin innoissani! Tuotetestien teko on ollut todella mukavaa ja motivoivaa, mutta omalla rahalla kiekkojen kustantaminen testien takia ei ole niin motivoivaa. Niinkuin moni on varmaan huomannutkin, niin tämä on siis looginen selitys kaikille Frisbeepointin logoille blogissani.


Ensimmäiset viisi arvostelua kulkee teemalla "isojen poikien lelut". Seuraamalla selviää mitä kiekkoja testiin on saapunut :)

Ei kommentteja: