14.7.2016

Bägin uudelleenkasailua & treenailua

Viime päivinä nilkka on alkanut olemaan parempi ja parempi. Siitä syystä olenkin aktivoitunut radalla kiertämisen kanssa treenaten, opettaen sekä vähän viikkokisaillen.


Treenailua
Viime viikolla käväsin viikkokisoissa vähän hakemassa tatsia heittämiseen. Viime aikoina ei oikein ole tatsi ollut kohdallaan ja Hyvinkään vanhalla radallakaan ei ole paljoa pakkasella käyty lopputulosten suhteen. Eikä viikkokisatkaan olleet poikkeus. Taistelemalla sain otettua +3.

Tiistaina oli DGH naisten treenit joita ennen käväsin heittämässä kierroksen vanhalla radalla ja jälleen +2 tulos. Kierroksen jälkeen kun naisia opasti radalla, niin joutui vähän omaakin tekniikkaa tarkastelemaan ja yhtä äkkiä kaikki palaset alkoi loksahdella paikoilleen. Varsinkin putti on sakannut pahemman kerran ja nyt alkaa pikkuhiljaa tatsi löytyä, kun alusta alkaen joutui oman puttitekniikan selostamaan jollekkin muulle.

Pientä puttitreenailua ennen naisten treenejä

Bägin kasailua
Eilen ennen kaveriporukan parikisaa uudella Hyvinkään radalla (Nummenmäki) muuttelin hitusen bägin sisältöä. Ensinnäkin pudotin tuotetestikiekon Octanen pois bägistä. Kiekko on vaan liian vakaa sekä outo käteen, että sille olisi käyttöä bägissä. Catalystin jätin vielä toistaiseksi lisätestien ajaksi bägiin. Suurempi muutos bägiin oli se, että tiputin luottomidarit Vectorit pois kokonaan ja korvasin ne kahdella uudella Matrixilla. Flätti Matrix alkoi jo tässä vaiheessa hitusen kääntämään reilun viikon pelaamisen jälkeen, joten otin kuvukkaan version tänään bägiin ja kyseinen yksilö on huomattavasti vakaampi ja hitaampi kuin flätti versio. Ei se vieläkään mikään jyrä ole, vaikka sen pitäisi olla MVP:n ylivakain midari, mutta vähän jo sinnepäin. Sen lisäksi muokkasin hitusen väylädraivereita. Päivitetty bägi löytyy tuttavallisesti ylhäältä sivulehdestä.

Parikisoissa olin Mutikaisen Teemun kanssa parina ja ollaan alustavasti sovittu, että pyritään yhdessä tämän vuoden Pari-SM kisoihin, jotka pidetään Hyvinkäällä. Saatiin painettua tulos ihan hyvään -6 tulokseen. Muutamilla väylillä jäi pirkot napsimatta, mutta osalla se taas otettiin pitkillä hyppyputeilla. Muutamia väyliä tulin itse yksin pirkotettua mitä en ole ennen pirkottanut ja muutenkin alkaa tuntua siltä, että tatsi heittämiseen alkaa löytyä ja kiekot osua ränneihin. Eli oma pelaaminen alkaa pikkuhiljaa olla omalla tasolla.

Toissapäivänä tuli myös ilmottua itsenä seuraaviin kisoihin, jotka ovat Orimattilassa Kaakon MA2 tourin osakilpailut elokuun lopulla. MA3-sarjassa oli kevyesti tilaa, joten pääsen pelaamaan omatasoisten pelaajien kanssa.

Näillä puheilla kohti loppuviikkoa!

Ei kommentteja: