31.7.2016

Pituustreeniä & Heinolan heittelyt

Loppuviikosta tuli pyörähdettyä Nastolassa vähän hakemassa tatsia pituusheittoon hiekkakentällä. Perjantaina jatkui kaveriporukan omat kisat Heinolan Kippasuolla.


Torstai iltana tuli käytyä pienessä sateessa heittämässä Nastolan heikkakentällä bägissä sekä varastossa olevia nopeita kiekkoja. Mukaan lähti myös tottakai kaikki uudet tulevat testikiekot.
Vaikka uudessa testikiekkoerässä onkin yksin sairaan pitkälle lentävä lätty, niin edelleen näyttää siltä, että meikän kädellä heitettynä pisin kiekko on MVP Fission Photon 143 grammaisena. Myös MVP Catalyst on melko pitkälle helposti lentävä lätty, mutta painosa takia tuntui jäävän hitusen jälkeen. Suomen kesän tapaan sade yllätti taas heittäjän sekä muun seurueen ja homma tyssäsi lopulta siihen.
Hippu ei oikein innostunu tuosta sateella heittelystä. Onneksi on kompaktin kokoinen koira ja kulkee bägissä.

Heinola Kippasuo


Heinolan Kippasuosta olin kuullut kaikenlaista hyvää ja kaveriporukalla sitten tuli otettua suunta perjantaina sinne. Rata on hyvin pidetty ja sopivan haastava. Rata yllätti kieltämättä meikäläisen siinä mielessä, että kapuamisessa oli välillä reidet aika kovilla, kun päivä oli kuuma ja bägi täynnä juotavaa extra painona. Kierrostulos +11 oli melko heikko, koska sweetspoteista ei ollut tietoakaan, muutama griplock tuotti OB:n paukkumista ja en ottanut yhtää pirkkoa koko kierroksella vaikka väyliä olisi ollut tarjolla. Sen lisäksi hukkasin hakatun heittoputterini 4-väylälle (valkoinen MVP Atom). Jokatapauksessa radasta jäi kyllä sairaan hyvä fiilis. Radassa riittää haastetta, mutta väylistä ei ole väkisin tehty liian vaikeita. Toisen kerran kun radalle menee, niin tietää vähän mitä on tulossa ja miten varautau radalle. Rataa voisi nopeasti kuvailla Lahden Mukkulan sekä Orimattilan radan yhdistelmäksi. Radalla on muutamia hienoja nurmiväyliä, mutta myös paljon metsärännejä.

Nyt kun vikaa kesälomapäivää lusitaan, niin pelihommatkin saattaa jäädä vähän vähemmälle taas kun arki alkaa. Tuotetestiä pukkaa kyllä kerran viikossa ja ne onkin pitänyt meikäläistä aika kiireisenä ja poissa muulta pelaamiselta. Onneksi naisten treenien veto sekä viikkokisat pitävät tatsia hyvin yllä kerran tai kaksi viikossa. Pari SM -tilanne mun ja Teemun kohdalta näyttää hitusen heikolta, kun ollaan 20. sijalla jonossa, mutta villiä korttia on laitettu menemään, jos sitä vielä pääsisi sisään.

Mutta näillä eteenpäin. Uutta tuotetestiä pukkaa taas viikon alkupuolella blogiin :)


Ei kommentteja: