16.10.2016

Ylimenokauden kuulumisia

Muutaman viikon hiljaiselon jälkeen oli aika raahautua radalle treenailemaan uusien varusteiden kanssa.

Uusia varusteita.
Pitkään odotettu MVP:n Proton Catalyst saapui vihdoin Suomeenkin vain vajaa kuukausi julkaisua myöhässä. Kyseessä on siis jo bägissäkin käyneen Neutron Catalystin vaakampi versio. Neutron Catalystin kanssa olin ongelmissa jo viikon käytön jälkeen, kun kiekko tuntui kääntävän liian helposti mistä tahansa kulmasta rolleriksi. Uusi Catalyst on tuonut ongelmaan lääkkeen ja kiekosta tulee erillinen tuotetesti myöhemmin.

Toinen uutuus on MVP Voyager. Eli uusi reppubägi, joka syrjäyttää DD Rangerin kisakäytössä. Rangerin kanssa olen tuskaillut taskujen vähäisen määrän kanssa ja monesti kisoissa on ollut kisaeväät, takki ja likaiset/märät pyyhkeet samassa kasassa samassa taskussa. Pitkään pohdin Haltin isomman repun sekä Voyagerin välillä kumpi lähtee tilaukseen, mutta MVP:n kannattajana päädyin sitten Voyageriin. Voyager on järkevästi suunniteltu taskujen osalta ja siihen saan lisäksi kaksi juomapulloa entisen yhden sijaan. Bägin paino ja koko sen sijaan ei kasvanut lainkaan, päinvastoin. Bägi tuntuu kevyemmältä selässä verrattaessa Rangeriin ja se ei näytä niin "palikalta" mitä Ranger näyttää. Tästäkin repusta tulee oma katsaus blogiin.

Bägi sai ennen käyttöä persoonallisemman ilmeen.
Pelailua
Tämän viikonlopun aikana olen käynyt pelaamassa kolmisen kierrosta kolmella eri radalla. Ensimmäisenä käytiin kaveriporukalla ekaa kertaa Mäntsälän radalla. Pelissä pikkasen paistoi kahden viikon heittotauko, paitsi että putit upposi lähes kaikki alle 15 metristä. Toki yksi kunnon puttiralli tuli otettua, kun puttasin jo paria, mutta lopputulos olikin triplabogi. Hyvänä muistutuksena itselle, että ne kiekot kannattaa kuivata ennen puttia. Lopputulos Mäntsälässä oli melko musertava +12. Radan kyllä pystyisi pelaamaan lähelle paria jos nyt olisi edes muutama kierros alla kyseisellä radalla ja ylipäätään olisi pelannut yhtään missään hetkeen. Rata on kyllä ihan mukava, vaikka muutaman kerran piti vähän ihmetellä että mihin koriin ollaan heittämässä. Siinä mielessä rata on kiva, että monilla väylillä saa heittää täysiä ja rännit ovat leveitä. Sitten toki on lyhyempiä teknisempiä väyliä joista pitäisi pirkot napsia. Varmasti tulee viimeistään ensi kesänä käytyä uusiksi.

Mäntsälän perään siirryttiin kotimaisemiin Hyvinkään Nummenmäkeen, jossa sitten alkoi jo peli vähän onnistua. Lopputulos +5, joka taitaa olla aika lähellä top5 tulosta itelläni. Tänä aamuna vielä käytiin samalla kaveriporukalla Hyvinkään vanha rata, eli Sahanmäki pelaamassa ympäri ja par-tulos kotiintuliaisia. Puttaaminen on ollut koko viikonlopun kauheassa tikissä. Ihan hirveän montaa missattua puttia ei tullut ja monet väylät tuli seiftattua pariin yli kympin puteilla.

Vielä olisi kaksi kisaa kisakalenterissa ja ne ovat DGH Grande Finale sekä paluun tekevä DGH Itä vs Länsi. Tällä kertaa edustan lännen joukkuetta Idän sijaan. Tälläkin kertaa junarata on ratkaiseva raja kumpaan joukkueeseen kuuluu. Eli vielä saisi vähän treenailla ennen talvikauden alkua, josta tulee jälleen liian pitkä.


1 kommentti:

Jussi hämäläinen kirjoitti...

Junarata ei toimi tällä kertaa jakajana vaan ilmoittautuneet pelaajat jaetaan kahtia keskeltä poikki.