13.11.2016

Team Evolver

Viime viikon perjantaina sähköpostiin saapui postia, joka alkoi lauseilla "Onneksi olkoon - valitsimme sinut mukaan sponsoroiduksi urheilijaksi Team Evolver -joukkueeseen!"

Alkuun tottakai sitä alkoi meittimään, että hetkinen, mihinkäs mä olenkaan hakenut. Kunnes pienen pohdintahetken jälkeen mieleen välähti jokin aika sitten hakemus, jossa Verkkokauppa.com haki somettavia peruskuntoilijoita/urheilijoita tiimiinsä. Ajattelin ajan kuluksi laittaa hakemusta menemään ja tämä puoli vitsillä laittamani hakemus muuttui hetkessä totiseksi todeksi. Yhtä-äkkiä olinkin sponsoroitu urheilija! Itselle sponsoroidusta urheilijasta ekana mieleen tulee huippu-urheilu, suuret saavutukset sekä tavoitteellinen, kova sekä ammattimainen harjoittelu. Meikäläisestä ja huippu-urheilijasta ei nyt kovin samassa lauseessa vielä voi puhua.

Mikä on Evolver?

Mikä on on Team Evolver?
Team Evolveriin oli siis erillinen haku ja kyseiseen tiimiin haettiin somettavia urheilijoita. En tarkalleen tiedä kuinka paljon hakemuksia oli lähetetty, mutta kuulemma "todella paljon" ja hakijoita oli aina perus Terosta MM-tason urheilijoihin. Team Evolver koostuu viidestätoista, eri alojen harrastajasta. Lisäksi tiimillä on kolme kapteenia: boulderoinnin suomen mestari Anna Laitinen, vapaaottelija Aleksi Nurminen sekä crossfittaaja Anette Nieminen.


Itse edustan tiimissä ymmärtääkseni ainoaa Frisbeegolfaria. Eilen meillä oli tiimin kanssa ensitapaaminen Helsingissä, jossa sain vähän lisää tietoa kyseisestä koko hommasta. Onnekseni kyseessä ei ole mitenkään huippu-urheiluun liittyvä juttu, vaan olemme porukalla mukana some-kampanjassa, jossa jokainen tiimiläinen tuo liikunnan iloa sekä itsensä voittamisen fiilistä esille Instagramissa. Toisin sanoen otan Evolverin vain mukaan nykyisiin juttuihin ja pidän hauskaa frisbeegolfin parissa niinkuin ennenkin. Lisäksi tiimillä on kolme omaa yhteistä treenitapahtumaa.

Jokainen tiimiläinen sai oman treenikassin täynnä tavaraa. Täytyy sanoa, että lisäravinteet ei ole proteiinipatukkaa lukuunottamatta itselleni mitenkään tuttuja, mutta kuulemma noita voi vetää myös terveellisinä välipaloina eikä ainostaan ennen/jälkeen urheilun. Joten luultavasti välipalatestiin jauheet joutuu ensin. Lisäksi mukana oli shakeri jauheille ja lihashuoltorulla.


Evolver ei ihan kauhean suuresti ainakaan blogissani tule näkymään, mutta Instagramiin tulee kuvia silloin tällöin. Muutenkin talviaikaan kun frisbeegolf jää vähemmälle, niin joutuu hakemaan uusia harjoitusmuotoja. Hirsimäen Jannen Instagramista bongasin, että hän oli känyt juoksemassa lenkillä cooperin testin. Tästä innostuneena suunnitelmissa olisi käydä itsekin testaamassa aika kylmiltään ja ottaa talven tavoitteeksi sitten alkuperäistä tulosta parannella. 

Tällaisella setillä sitten kohti menneen kauden yhteenvetoa ja talvikauden aloittelua.

Ei kommentteja: