14.2.2017

In the bag 2017 1/2

On taas aika paljastaa tämän vuoden ase arsenaali. Pieniä muutoksia on tullut sitten viimekauden. Olen jakanut tämän jutun kahteen osaan, jottei tulisi kerralla niin pitkää postausta.

Putterit
Puttereina jatkavat vanhat tutut MVP Electron soft & hard Atomit. Soft versio on kuluneempi ja uutenakin lennoltaan suorempi sekä pitävämpi kuin jäykempi versio. Kyseinen lätty toimii itsellä ns. ykkösputterina. Kovempi ylivakaampi versio toimii paremmin tuulessa ja helteellä, jolloin pehmeä putteri tuntuu jo liian pitävältä.

Electron Soft Atom & AtomHeittoputterit
Heittoputterit pysyvät myös samoina viime kaudesta ainakin toistaiseksi. Alivakaata heittoputteria ajaa hitusen hakattu Electron soft atom. Tämä tosin saattaa siirtyä bägistä pois. Tarkoituksena olisi kokeilla MVP uutuus Proton Atomia. Jos kyseinen putteri on alivakaa jo uutena, niin Electron Atom vaihtuu kestävämpään versioon. Vaihto tapahtuu puhtaasti kestävämmän muovin takia. Nuo Electronit tuppaavat menemään kieroon ekasta kunnon puuosumasta.

Lisäksi bägistä löytyy suoraksi hakattu Neutron soft Envy sekä ei niin hakattu ylivakaampi soft Envy. Tämä kaksikko on jo yli vuoden bägissä viihtynyt ja pikkuhiljaa alkaa suora versio kääntymään alivakaan puolelle sekä ylivakaa muuttumaan suoraksi. Onneksi varastosta löytyy uusi soft Envy ja saadaan homma jälleen rullaamaan.

Electron Atom - Neutron Soft Envy -  Neutron Soft Envy


Lähestymiskiekot
Midareihin tuli vähän suurempia muutoksia vuoden alussa. Ainoa bägissä pysynyt midari on Plasma Tangent. Viime kaudella kiekko on sopivasti kulunut hysseflippimidariksi. Alivakain midari Neutron Theory vaihtui Watermelon Proton Theoryyn. 

Yleismidareina viime kauden lopulla toimi MVP Circuitista tutuksi tulleet Matrixit. Tällöin kisakiekkoja tuli kahta versiota liikkeelle; suoraanlentäviä flättejä sekä ylivakaampia kuvukkaita. Ikävästi kuitenkin ainoa kuvukkaampi Matrixini hukkui hankeen talvella. Nyt kun kyseinen malli tuli massatuotantoversiona kauppoihin, niin kaikki kuvukkaat versiot ovat tuotannosta ilmeisesti poistuneet. Vaikka Matrixit istuivatkin aivan loistavasti käteen, niin ilman kuvukasta versiota bägistä ei oikein löydy kovin ylivakaata midaria. Siksi päätin palata vanhaan ja nostin vanhat Proton Eclipse Vectorit bägiin. Toisen olen hakannut suoraksi ja uudempi on vieläkin melko ylivakaa.

Proton Watermelon Theory - Plasma Tangent
Proton Eclipse Vector - Proton Eclipse Vector

Näillä seteillä siis lähdetään kauteen lähipeliä rakentamaan. Seuraavassa jutussa sitten otetaan draiverit esittelyyn.

Ei kommentteja: