28.3.2017

Lähiratojen kiertelyä

Kevättä kohti porskutetaan kovaa vauhtia ja itsekin koitan pikkuhiljaa aktivoitua pelaamisen saralla. Sunnuntaina otin suunnaksi Järvenpään vanhan 9-väylän radan sekä Hyvinkään Sahanmäen radan. Kummallakaan radalla ei vielä kesästä ole tietoakaan.

Järvenpään ekat kolme väylää oli vielä kohtalaisen hyvässä kunnossa ja sulia, mutta sen jälkeen alkoi painajainen. Voi sitä kuravellin ja lehtien määrää mitä revin irti kenkienpohjista neljännen väylän tiillä. Sen jälkeen oikeastaan koko radan loppuväylät olivat melko mutaisia tai lumen peitossa. Eli Järvenpäähän ei ainakaan vanhalle radalle ole ihan heti asiaa.

Järvenpään radalla on lähes lumetonta, mutta kuraista


Järvenpään pettymyksen jälkeen siirryin Hyvinkäälle pelaamaan. Eikä sielläkään ongelmitta säästytty. Ongelmat vaan näytti vähän erilaiselta. Pelkkä ykkösväylä oli aivan kirkkaassa peilijäässä ja jäätä pitkin lorisi iloisesti vesi kohti ykköstiitä. Täytyy vielä hehkuttaa ostamiani liukuesteitä kengissäni, että ilman niitä radalle ei olisi mitään asiaa. Liukuesteet jalassa sen sijaan tuntui kuin olisi kävellyt kesällä radalla. Ei pienintäkään liukastumisen vaaraa. Ei se pelaaminen jäällä mitenkään kovin kivaa silti ollut.

Hyvinkäällä sen sijaa jäätä ja vettä riittää

Eli tästä voidaan päätellä, ettei se frisbeegolfkausi täysillä ole vielä etelässäkään päässyt aluilleen. Mutta jos aurinko samaa tahtia ratoja sulattaa, niin ei montaa viikkoa tarvitse enää odotella.

Ei kommentteja: