13.3.2017

Mökkeilyä ja treenailua

Viikonloppuna tuli pakattua autoon kolme kovaa koota - Kori, Kiekot sekä Kaverit ja suunnistettua mökille viettämään jätkäporukan fribaviikonloppua.

Lauantaina värkkäsimme mökille oman 18-väyläsen pop up -radan. Käytännössä tämä tapahtui niinkin helposti, että korin sijoittaa yhteen paikkaa ja katsoo yhdeksän heittopaikkaa. Sen jälkeen kori vaihtaa paikkaa ja etsitään toiset yhdeksän heittopaikkaa. Totta kai kun mökillä ollaan, niin etuysin jälkeiseen taukoon kuului makkaranpaistoa ja pituuskisaa jäällä.

Arska paisto, ei yhtään tuulta ja muutenkin täydellinen sää heittää niin kovaa kuin kädestä vaan kiekko irtosi.

Ja sehän irtosi. Parhaat heitot puhelimen GPS:llä mitattuna oli omaa maksimiluokkaa ~115m.

Sunnuntaina mökkimatkalla tuli kierrettyä vielä Nastolan uusi rata. Radalla on vielä kunnolla lunta ja hiihtoladut kiertää rataa, mutta kun varovasti heitteli, niin homma luonnistui hyvin. Oma pelaaminen tuntui koko radan hyvältä ja hyvän matkaa oltiin jo pakkasella tuloksissa kunnes tokavikalla 54m pitkällä ylämäkiväylällä hyssepommitin ekan holarin kolmeen vuoteen! Ja kyllähän se hyvältä tuntu. Ei siitä toki enää niin kovaa säväriä saa kuin ekoilla kerroilla, mutta kyllähän se aina mieltä lämmittää. Varsinkin näin pitkän tauon jälkeen. Oma enkka radalla parani kahdella heitolla ja on nyt -4. Vieläkin varaa parantaa jäi, joten kesää odotellessa. Ainoa mikä mättää vielä pelaamisessa on puttipelin varmuus. Oltiin sitten kolmessa tai kymmennessä metrissä, nin tekeminen on vähän epävarman oloista. Tosin olihan tässä jo kuukauden tauko pelaamisesta, niin kyllä sen putin pitääkin olla vähän solmussa. Eiköhän sekin ala taas luonnistua kun pääsee useammin ulos pelailemaan.Sellainen viikonloppu. Täytyy sanoa, että tuo pop-up rata oli aivan sairaan hauska idea ja varmasti tulee lähdettyä useamminkin pelailemaan mökille. Kesällä haaveena olisi laittaa kori laiturin päähän ja pelataan kelluvilla kiekoilla sama kisa. Silloin kieltämättä homma on pari astetta kuumottavampaa kun vesi OB on ympärillä. Toisaalta jos vähän joutuu uimaan, niin ehkä sen kesällä kestää.

Näillä eväillä jaksaa taas eteenpäin kohti kisakautta.


Ei kommentteja: