27.5.2017

Viime aikojen kuulumisia

Kohta ollaan jo kesäkuun puolella ja fribakausi kuumimmillaan, mutta blogin kanssa on jälleen ollut hiljaisempaa.

Melkein heti Lemmenlaakson kisojen jälkeen niska ja heittokäden lapaluu sanoi sopimuksensa irti ainakin osittain ja jouduin pitämään parin viikon tauon heittämisestä. Tämä aika lähinnä meni venytellessä, koska kyseessä taisi olla jumittuneet lihakset. Nyt kuitenkin tämän viikon aikana olen päässyt taas pelaamisen makuun. 

Tiistaina käytiin Mutikaisen Soilen ja Markon kanssa pelaamassa Nummenmäessä Hyvinkäällä kierros ja kun mulla ja Soilella sattui BagTagit bägeissä riippumaan, niin rento höntsäkierros muuttui nopeasti sotatantereeksi, jossa kaverille ei armoa annettu eikä paljoa naurua kuulunut...no okei oli meillä hauskaa ja armoakin annettiin. Mutta kisa oli hyvää ja oma pelikin alkoi pienen paineen alla löytyä. Toki parin viikon tauko näkyi lähinnä keskittymisessä. Pää ei oikein ollut heitoissa mukana ja kierros meni melko automaatilla läpi. Puteissa keskittymisen puute näkyi eniten.


Keskiviikkona satuin olemaan Tuusulan suunnalla ja pyörähdin kahdesti läpi urheilukeskuksen radan. Peli tuntui jo tosi hyvältä, vaikka putin kanssa edelleen on vähän taistelua. Ekalla kierroksella heitin bogittoman kierroksen -3. Pari kertaa oli holarikin melko lähellä. Toinen kierros lähti bogilla liikenteeseen, mutta tulos silti sama -3. Parhaiten jäi mieleen vikan väylän avaus, joka pysähtyi pari metriä korin viereen. Kyseinen väylä on 120m pelkkää suoraa ja on ilo nähdä, että MVP:n viime kesän uutuudella Catalystillä irtoaa niinkin kivasti metrejä. Catalyst tosin on saamassa jo ensi viikolla haastajan...


Torstaina pääsin pitkästä aikaan viikkokisoihin Hyvinkäälle. Kisaa omalta kohdalta vaikeutti huomattavasti puuskainen kova tuuli jollaisessa en olekaan tänä kesänä vielä pelannut. Lisäksi kun putin kanssa on ollut vähän ongelmaa, niin kyllähän sen melkein jo arvaa, että eihän se kierros nyt ihan putkeen mennyt. Niin kauan kun oltiin metsäränneissä, niin peli pysyi hyvin käsissä, mutta mitä enemmän mentiin tuulisiin ränneihin radan puoliväliin, niin sitä vaikeammaksi homma meni niin lähestymisten kuin puttien kohdalta. Lopputulos +3 ja sillä irtosi avoimen luokan tokavika sija. Hienosti meni Ville!

Ainoa harmittava asia mitä viime viikkoina on tullut, niin kisakalenteri on erittäinkin virheellinen tällä hetkellä. En ole kerennyt enkä tule kerkeämään yhteenkään Hyvinkään PDGA-liigan osakilpailuun. Eikä oikein kesäkuullekaan tunnu löytyvän sopivaa kisaa omaan kalenteriin, joten seuraavat kisat näyttää menevän heinäkuun puolelle. Sehän ei nyt sinänsä haittaa, kun aina voi huvikseen pelailla ja uusia MVP:n kiekkoja kerkee koeajaa sisään bägiin.

Tulevana maanantaina MVP tuo markkinoille uudet 14-nopeuksiset draiverit. Nyt kun MVP laittoi 13-nopeuksisiin draivereihin jo huomattavasti kupua ja myös uudet 14-nopeuden lätyt tulevat samalla korkealla kuvulla, niin tiedossa on pitkiä siivuja. Nyt kuitenkin joutuu viime kesästä viisastuneena toteamaan, että täysipainoisenä 14-nopeuksinen kiekko on itselle jo liian nopea ainkin täysipainoisena. Mutta kun otetaan grammoja pois, niin kiekosta saa varmasti lisämetrejä irti. Eiköhän tulevaisuudessa tuosta omalla hankintalistalla olevasta MVP Teleportista ole tänne jonkinlaista raporttia tulossa.


Ei kommentteja: