20.6.2017

Tutkailua, tuotetestailua ja ratojen kiertelyä

Viime viikkoina on ollut työkiireiden ja väsymyksen takia vähän hiljaisempaa heittämisen saralla, mutta viime viikonloppuna tuli aktivoiduttua pelaamaan kavereiden kanssa omaa kisaa. Ratoina toimivat Nastolan Pajulahden rata sekä Orimattilan uudistettu rata.

Ennen radoille lähtöä viime viikolla tuli oltua töiden puolesta Vihdissä Puuha Parkissa jossa sattui olemaan nopeustutka mihin sai tykittää muun muassa frisbeegolfkiekolla. En ole koskaan tutkaan päässyt heittämään, joten olihan se pakko päästä testaamaan. Kiekkoina toimi 2x 150g FD-draivereita. 

Pienen hakemisen ja lämmittelyn jälkeen alkoi tehojakin löytyä. Pitkään pysyin 90km/h tuntumassa, jonka jälkeen sain painettua enkat bäkkäriltä 98km/h. Vaikka kuinka ryki, niin kerran sain vielä parannettua tulosta 99km/h. Eli satanen jäi juuri ja juuri rikkomatta. Forelta ja upsilla tykitin myös muutaman heiton ja foren maksimi oli 87km/h. Upsilla hitusen vähemmän. Heittäessä harvoin miettii kuinka kovaa kiekko oikeasti kädestä lähtee. Nyt kun tietää, että jos omasta kädestäkin kiekko lähtee lähes satasta, niin kyllä se esimerkiksi 60m matkalla johonkin ihmiseen osuessa pahaa jälkeä tekisi. Tutkaan heittämisestä löytyy video meikän Instagramista.

Viikonlopun pelit
Lauantaina kaveriporukalla pelailtiin Pajulahdessa se mitä pystyttiin, koska futisturnaus söi osan väylistä heittokelvottomiksi turvallisuus syistä. Se on harmi, että Pajulahdessa kun rata saadaan pystyyn, niin se on aina suunniteltu paikkaa jossa osa väylistä joudutaan sulkemaan muun aktiviteetin takia.

Pajulahden jälkeen siirryttiin helteiseen Orimattilaan, jossa päästiin pelaamaan uutta layoutia. Porukalla päätettiin pelata punainen, eli pro-layout. Rata on saanut uusia väyliä ja vanhoja on hieman tuunattu. Onneksi nykyinen ykkösväylä on saatu takaisin, koska kyseinen väylä on yksi radan lempiväylistäni. Kokonaisuudessaan rata on sopivan monipuolinen ja uudistuksista ei oikein voi sanoa muuta kuin hyvää. Ainoa iso miinus oli oma tulos radalla, joka painui väsymyksen ja nälän takia +11 tulokseen. Yhtäkään pirkkoa ei tullut kierroksella napattua. Näinköhän vielä pitää tänä kesänä kerran ainakin käydä radalla pyörähtämässä.

Testailua
Olen koittanut saada kirjoitettua muutamia tuotetestejä jemmaan ja ensimmäisenä ulos on tulossa lähiaikoina MVP Teleportista testi. Perään olisi tarkoitus saada kasaan Firm Atomista jonkinlainen pläjäys. Myös lupaamani MVP Voyager-bägin testi on tulossa nyt kun olen saanut useampia kuukausia sitä selässä kantaa.


Ei kommentteja: