31.12.2017

Kauden 2017 yhteenveto 3/3

Vuosi on jälleen pyörähtänyt viimeisen päivän puolelle. Paljon tapahtui 2017, mutta mitä tuleekaan tapahtumaan ensi vuonna?

Tälle kaudelle en laittanut suurempia tavoitteita kuin vain pelata ja pitää hauskaa. Onnistuin siinä ainakin puoliksi. Tajusin, että kisaileminen ei ole juuri nyt se mistä nautin, joten vähensin tällä kaudella kisaamista ja pelasin muuten vain. Lisäksi olen loppuvuodesta jostain syystä ollut sairaana normaalia enemmän, joten siksi myös blogissa on ollut melko hiljaista, kun pelikenteille ei ole ollut asiaa.

Ensi vuosi tulee olemaan erilainen. Kun aloitin blogin, halusin sen olevan kisauraani koskeva. Nyt kun kilpaileminen jää tauolle, niin kysymys kuulukin; mitäs nyt? Mitä voin tarjota blogilla itselleni taikka muille? En kauheasti seuraile ulkomaisia uutisia frisbeegolfiin liittyen, joten en oikein yleisiä ajankohtaisia aiheitakaan voi alkaa painottamaan blogissani. Sen sijaan bägistä tälläkin hetkellä löytyy yksi uusi MVP:n kiekko tuotetestiä varten ja sen tulen julkaisemaan kunhan pääsen heittämään. Instagramiin koitan ensi vuonna kuitenkin julkaista kuvia sen mitä kerkeän pelailemaan. Tänä vuonna Ohjaaja 2-kurssi jäi lopputehtävää vaille kesken, joten sen tulen suorittamaan loppuun ensi vuonna.

Vai olisiko tämä hyvä hetki sanoa kisauran lisäksi blogille hyvästit? Noh ehkä ei nyt kuitenkaan. Onhan tässä vuodesta 2012 asti kirjoitettu ja blogista on tullut itselleni aika henkilökohtainen oma juttu frisbeegolfin saralla. On edelleen ilo kirjoittaa tänne, kun vain on jotain kirjoitettavaa ja onhan näinä vuosina kohta blogia vilkaissut peräti 93 500 silmäparia botteineen. Se on aika paljon enemmän mitä blogia aloitellessa odotin. Nykyään vaan meinaa tulla pieni hätä, jos ei ole mitään kirjoitettavaa ja silti välillä tänne pitää jotain päivittää. Ehkä ensi vuosi voisi tuoda blogiin jotain uutta, kun kirjoittaminen siirtyy kisaamisesta vähän muualle. Kirjoittaminen luultavasti tulee vähenemään, mutta sen sijaan toivottavasti sisällöllisesti saisin laajempaa ajateltavaa ja kirjoitettavaa tänne.

Nyt kuitenkin blogi hiljenee uuden vuoden viettoon ja ensi vuonna nähdään taas!

Kiitos kaikille lukijoille, pelikavereille, kotiseuralleni DGH:lle ja totta kai tällä kaudella minua sponsoroineelle Verkkokauppa.comille sekä Evolverille.

Ei kommentteja: